Stichting Vluchteling


Door Stichting Vluchteling werden we benaderd om meer awareness en omzet te genereren voor hun ontwikkelingshulp. Ze wilde graag duidelijk maken dat geld binnenhalen slechts één aspect is. Dit geld omzetten in concrete hulp in conflictgebieden is een grotere uitdaging. Onderweg komen ze veel obstakels en problemen tegen voordat bijvoorbeeld een vaccinatie kan worden gegeven.

CREATIVE in MOTION creëerde een concept dat deze obstakels weergeeft. De hindernissen moeten genomen worden voor er met een enorme spuit een vaccinatie gegeven kan worden....natuurlijk in de vorm van een wedstrijd! Het resultaat is een hilarische race met veel water, blauwe plekken en gelach. Hiermee werd veel meer geld opgehaald dan op hun andere events. Een groot succes dus.
De eerste installatie die we maakte voor Stichting Vluchteling was om aandacht te vragen voor vluchtelingen in en rond Syrië. Om écht betrokkenheid te creeëren hadden we het concept zo opgezet dat voor elke actie een custom achterwand gemaakt kon worden. Voor het volgende event hebben we een andere wand gemaakt voor vluchtelingen in Zuid-Sudan.